⛺️ Odihna în sânul pădurii, departe de gălăgia urbană, poate fi acum și ea de cinci stele. Ne-o demonstrează cei de la Equestrian Glamping, un loc aflat în mijlocul naturii, special creat pentru relaxare și voie bună, situată la mai puțin de 20 de km de Chișinău, în raionul Ialoveni, în imediata apropiere de localitatea Bardar, lângă grădina zoologică privată Zooclub.md
🌳 Glamping-ul, e una dintre tendințele moderne în materie de cazare pentru turiști și înseamnă ați petrece vacanța sau zilele libere în niște corturi mai mult decât confortabile. Glamping de fapt este o combinație între cuvintele „glamour” și camping. Acest tip de odihnă perfect pentru cei care vor să înnopteze în mijlocul naturii, dar să aibă confortul de la hotel.
🏕Actualmente este primul și unicul glamping din Republica Moldova, unde puteți beneficia de corturi pentru întâlniri distractive cu prietenii sau seri liniștite alături de familie.
🛏 Corturile sunt dotate cu pat dublu, lingerie de pat, cuvertură, noptieră, vesela (farfurie de servit, bol, cană, tacâmuri, tirbușon), suport umerașe, prosoape, felinare. Iar la exterior un șezlong și o măsuță. De menționat că, pe teritoriu este amplasată și o baie spațioasă, dotată cu lavoar, duș și apă caldă.
👉🏻 Cu ce te poți ocupa în glamping? Lista este impresionantă:
- găti frigărui sau legume la grătar în zona barbecue;
- poți lua masa cu prietenii sau persoana iubita pe malul lacului;
- poți juca badminton, volei sau darts;
- poți pescui;
- poți să tragi din arc;
- poți citi în semi - șezlongul de lângă cort, în hamac sau pe malul lacului;
- poți socializa, cânta, dansa cu cei dragi în spațiul special amenajat pentru foc;
- iar la final, te poți relaxa și dormi chiar în sânul naturii.
🐎 Cei care vin aici pot practica și hipismul. Proprietarii pun la dispoziția doritorilor tururile ecvestre pe timp scurt sau pentru o durată mai lungă.
❗️Important❗️ La locație nu se ajunge cu mașina. Turiștii pot ajunge la destinația finală doar călare sau cu o trăsură. Transportul non-standard este asigurat de organizatori și este inclus în costul total al sejurului.
🥐 Închirierea unui cort pentru două persoane pentru 24 de ore costă 100 de euro, aici fiind inclus și micul dejun.
📱 Pentru detalii și rezervări accesați pagina de Facebook Equestrian Glamping sau sunați la nr de tel: (+373) 79597039.
𝐀𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 #𝐍𝐞𝐚𝐦𝐏𝐨𝐫𝐧𝐢𝐭, 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐚𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐯𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥. 𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐨𝐢 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐞 𝐬̦𝐢 𝐚𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐢, 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐚𝐭̦𝐢